• romana
  • magyar
  • english

Magánnyomozó irodánk Nagyváradon székhelyel és tevékenységeit a Román Rendőrségi Főfelügyelet által kibocsátott 465.023/2017 műkődési engedély alatt folytatja. Biztonsági tanácsadói nyomozási és operatív felügyeleti tevékenységeinket legfőképpen Erdély nagyvárosaiban tudjuk ügyfeleinknek nyújtani: Nagyváradon, Kolozsváron, Zalatnán, Szatmáron, Aradon, Nagybányán, Besztercén és Marosvásárhelyen. Megegyezés alapján, Románia más városaiban vagy külföldön is vállalunk ügyeket.

Célunk hogy a magánnyomozói szférába is bevezessük a legmodernebb eszközparkot és technikát, hogy ily módon értékes adatokat es információt tudjunk nyújtani ügyfeleinknek ezáltal is megkönnyítsük a döntéshozatalt peres és nem-peres ügyeikben. E célból, munkatársaink hatekényon ötvözik a klasszikus nyomozótechnika elemeit a modern eszközökkel és adatelemzéssel.

Ügyének megbeszéléséért bizalommal (lépjen kapcsolatba) munkatársainkkal a weblapunkon található elérhetőségeken. Szakembereink rendelkezésére állnak a hét minden napján, 24 órából 24 órát.