• romana
  • magyar
  • english
acasă » Despre noi

Despre noi

Personalul agenţiei are o experiență operaţională mare în cadrul serviciilor speciale din România, având o pregătire profesională de excepție, cu o conduită morală și o rigurozitate specifică acestor specialiști.

Serviciile pe care le oferim clienţilor sunt eficiente şi discrete, garantate de profesionalismul investigatorilor noştri, fiind susţinute de colaboratori din rândul specialiştilor şi experţilor în domeniile economico-financiar, juridic, de tehnică operativă şi informatică.

Rapoartele întocmite de investigatorii noştri nu conţin interpretări personale, ci se limitează la a prezenta dovezile, exact aşa cum au fost ele administrate, în conformitate cu prescripţiile legale. Tehnica de înaltă performanţă folosită ne permite să obţinem probe concludente şi să abordăm cu profesionalism cazuri de o dificultate ridicată. De aceea, constatările efectuate de investigatorii noştri şi oferite clienţilor la sfârşitul operaţiunii, pot fi folosite în justiţie.

Agenţia noastră va prelua doar cazurile compatibile cu prevederile legale în materie și va acționa întotdeauna în conformitate cu normele legale în vigoare și numai în interesul clienților, în condiții de deplină confidențialitate.